Krepšelis

Prekių krepšelyje nėra.

Change de Canal Noir – aromatas artimas Chanel Coco Noir

24,00 

Change de Canal Noir kvepalai moterims jaudina šiuolaikiška kompozicija, kuri profesionalumą ir galią sujungia su švelniu gležnumu. Išraiškingais šio aromato kerais atverčiamas naujas rytietiškų aromatų knygos puslapis. Todėl kiekvienas rafinuotas, jaudinantis ir brandaus seksualumo kupinas dvelksmas leidžia pasijusti tikra sutemų karaliene.

Change de Canal Noir kvapas – tai užburianti ir bekompromisės naktinės Venecijos grožio įkvėpta patirtis. Jis skirtas šio miesto gatvėmis lėtai žengiančiai ir aplinkinius savo begaliniu jausmingumu užburiančiai damai. Tai, kurios intymus subtilumas ir viliojantis seksualumas priverčia pamiršti apie visą supantį pasaulį.

  • Viršutinės kompozicijos natos, kuriose dominuoja bergamotės, greipfrutai ir apelsinai, kelia malonų dilgčiojimą ir smalsumą. Sultingų citrusų aidas nukloja kelią link išraiškingos aromato širdies.
  • Joje pamažu atsiskleidžia elegantiškas rožių jausmingumas ir išraiškingos pelargonijų spalvos. Šis švytintis gėlių spindesys susilieja su sultingais persikais papuoštais jazminų ir narcizų akordais.
  • Galiausiai svajingą gėlių puokštę užlieja kvapiųjų tongapupių, vanilės, benzoino ir bosvelijų dervos skleidžiama šiluma. Jų jaukią atmosferą papildo gvazdikėliais puošti sandalmedžio ir baltojo muskuso atodūsiai. O intymiai ir jaudinančiai jų gelmei intrigos suteikia žemiškos Indonezijos pačiulių natos.

Pasitikėjimą savimi išlaisvinantys Change de Canal Noir kvepalai – tai žavus gėlių, prieskonių ir dervingos šilumos derinys. Šis kvapas sukurtas vidine branda pasižyminčiai moteriai, kuri vertina solidžią šilumą ir jaudinančią prabangą. Ji renkasi išraiškingą grožį, kuriame slypi tikroji jaudinančių gyvenimo potyrių esmė.

Change de Canal Noir aromate telpa daugiau nei galima įsivaizduoti. Tai – tamsus , unikalus ir energija spinduliuojantis aromatas, kuris leidžia pačiai kurti savo gyvenimo taisykles. Būtent jos leidžia visada jaustis savimi, mėgautis minkštu intymumu ir begaline laime.

Liko 3

  • We have this product in stock
  • Visas asortimentas pasižymi puikiu aromato išsilaikymu
  • Greitas pristatymas - siuntas pakuojame iš karto gavus apmokėjimą
  • Saugus atsiskaitymas internetu
  • Užsakymams, kurių vertė 60€ ir daugiau - DOVANOS!
Aromato tipas

gėlių, rytų

Prekės ženklas

Fragrance World

Talpa

100 ml.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Change de Canal Noir – aromatas artimas Chanel Coco Noir”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *